Show automobilistic la Târgu Jiu

Târgujienii au avut parte de un adevărat regal automobilistic la sfârşitul acestei săptămâni, numit Rally Show. Cei care au participat la eveniment au avut ocazia să urce în maşinile  de curse şi chiar să dea o tură alături de marii piloţi Titi Aur, Mihai Leu şi pilotul gorjean Constantin Ciufrilă. Spectacolul automobilistic s-a  dorit a fi  şi un semnal de alarmă pentru cei  care organizează curse ilegale.

Evenimentul care s-a desfăşurat în parcarea unui hipermarket din Tg Jiu a avut sute de spectatori împătimiţi ai automobilismului. Mulţi dintre ei au avut ocazia să urce pentru prima dată intr-o maşină de curse.

Evenimentul a fost organizat de pilotul gorjean, Constantin Ciufrilă, care a urmărit prin această acţiune să tragă un semnal de alarmă cu privire la cursele ilegale de maşini care se organizează tot mai des în municipiu.  Prin acest eveniment tinerii au avut ocazia să îşi potolească setea de adrenalină.

Zece dintre cei care s-au înscris să urce într-o maşină de pilotaj au participat şi la un concurs de raliu. Cel care a ieşit pe locul întâi a câştigat un curs gratuit la şcoala de pilotaj a lui Titi Aur.

Vizualizări: 83

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: