Ştiri din judet

Proiect de 600 de mii de dolari

Proiect de 600.000 de dolari aproape de finalizare în comuna Albeni. Potrivit primarului Dumitru Cornea este vorba de asfaltarea a patru sate comunale, mai exact a 3.370 de metri de asfalt. Bani au fost obţinuţi prin programul Agenţiei Regionale de Dezvoltare Durabilă a Zonelor Miniere, condusă de Marcel Hoară. (C.S.)

Dezinsecţie în Târgu-Jiu

Primăria Târgu Jiu a reluat în această dimineaţă operaţiunea de dezinsecţie atât a parcurilor cât şi a spaţiilor verzi din oraş. „Din cauza virusului, domnul primar a luat decizia să acordăm o atenţie deosebită şi să reluăm dezinsecţia. Rugăm asociaţiile de proprietari să facă acelaşi lucru”, a declarat Ramona Evulescu.

Plata online a contribuţiilor

Sistemul de plată online a contribuțiilor pentru veniturile din drepturi de autor va fi 100% funcțional începând cu 25 septembrie, contribuabilii urmând să beneficieze de el pentru declarațiile aferente lunii septembrie, depuse în luna octombrie, a declarat ministrul Comunicațiilor, Valerian Vreme.

Manifestare „Serile la Brădiceni“

Biblioteca Judeţeană „Cristian Tell” organizează mâine „Serile la Brădiceni”. Manifestarea va cuprinde printre altele expoziţii de carte, itinerare culturale, lansări de cărţi şi reviste. Manifestarea continuă şi miercuri în localitatea gorjeană Brădiceni. (C.S.)

Vizualizări: 99

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: