Supercupa României se va juca la Târgu Jiu?

update: Informația a fost valabilă doar câteva ore, după care s-a decis că stadionul din Ploiești va fi gazda competiției.

Meciul din Supercupa României, ediţia 2019, dintre CFR Cluj şi Viitorul Constanţa, se va disputa pe noul stadion din Târgu Jiu, a anunţat primarul Marcel Romanescu. Primăria se va implica activ pentru ca lucrările să fie finalizate înaintea termenului anunţat şi stadionul să fie preluat pe data de 26 iunie de la CNI.

Supercupa României, meciul cel mai important al anului dintre campioana României din 2019, CFR Cluj, şi câştigătoarea Cupei României din acest an, Viitorul Constanţa, se va disputa la Târgu Jiu şi va coincide cu inaugurarea stadionului Municipal din Târgu Jiu. Primarul Marcel Romanescu a anunţat joi că a discutat deja cu preşedintele FRF Răzvan Burleanu şi au stabilit că nu se ia în calcul o altă variantă pentru acest meci care rămâne să se joace pe noua arenă gorjeană pe data de 6 iulie: „Singura locaţie luată în calcul de FRF pentru Supercupa României rămâne stadionul din Târgu Jiu”.

Recepţia stadionului se va face pe data de 26 iunie de către CNI, urmând apoi ca acesta să fie predat Primăriei Târgu Jiu.Pentru a finaliza mai rapid lucrările de la stadion, firma care a câştigat licitaţia pentru acest obiectiv a subcontractat o parte din lucrări către Edilitara Târgu Jiu.}n acest moment se mai lucrează la pasarela din fața stadionului și canalizarea pluvială a stadionului, urmând să fie demarate și lucrările de amenajare peisagistică a zonei.

Vizualizări: 5,275

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: