Surse: Giurcău în concediu medical, Răducan în preaviz

Mădălin Giurcău, şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Gorj, nu a fost ieri la serviciu, deşi potrivit ordinului ANPC este destituit din funcţie începând cu data de 2 aprilie. Nici Rodica Braia, cea care urma să-i ia locul comisarului şef, nu s-a prezentat la serviciu joi.

Surse neoficiale susţin că Mădălin Giurcău ar fi intrat în concediu medical, iar Rodica Braia ar fi la Bucureşti pentru a efectua demersuri în vederea numirii sale. Absenţa acestora de la serviciu a fost confirmată de către purtătorul de cuvânt al instituţiei. “Într-adevăr domnul Giurcău nu a venit la serviciu, am încercat să-l contactez telefonic dar nu a răspuns. Nu ştiu dacă a intrat sau nu în concediu medical. Potrivit ordinului ANPC, este suspendat din funcţie începând cu data de 2 aprilie. Şi doamna Braia a lipsit de la serviciu, însă nu cunosc motivele. Oricum joi au lipsit patru colegi. Este posibil să fie în concediu medical şi să ne comunice acest lucru în zilele următoare ori este posibil ca domnul Giurcău să le fi aprobat concedii de odihnă cu câteva zile mai înainte”, a declarat Daniela Michi, purtător de cuvânt al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Gorj.

Potrivit surselor neoficiale, se pare că Giurcău a dorit să se răzbune pe subalternii săi întrucât în urmă cu câteva zile după o evaluare “fulger” a acordat calificativul “Nesatisfăcător” la doi angajaţi. Printre aceştia se află şi Mihaela Răducan, fostul comisar şef. Potrivit legii, sancţiunile aplicate salariaţilor cu o activitate nesatisfăcătoare pot ajunge până la suspendarea din funcţie.

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: