Tâlhărie la Cărbuneşti

Un bărbat de 36 de ani, eliberat în urmă cu câteva zile din penitenciar, a fost reţinut în această dimineaţă de poliţişti ai Poliţiei Oraşului Tg-Cărbuneşti, fiind suspectat de comiterea infracţiunii de tâlhărie.

În dimineaţa acestei zile, la ora 06:15, Poliţia Oraşului Tg.Cărbuneşti a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, de către o femeie de 44 de ani, din satul Pojogeni, cu privire la faptul că deplasându-se pe drumul sătesc Pojogeni-Copăcioasa, un bărbat necunoscut a trecut pe lângă ea salutând-o, moment n care a împins-o şi i-a smuls geanta pe care o purta pe umăr şi în care avea cheile de la imobil, o agendă, documentele personale şi suma de 100 lei.

Imediat de la sesizarea faptei, au fost alarmaţi poliţiştii subunităţii de poliţie amintite şi posturilor de poliţie învecinate.

În jurul orelor 08:00, poliţişti ai Poliţiei Oraşului Tg-Cărbuneşti şi Postului de Poliţie TF au depistat în Staţia CFR Tg-Cărbunesti, un bărbat care, la vederea oamenilor legii, a adoptat un comportament suspect. Legitimat, s-a stabilit că cel în cauză, G.E., de 36 ani, este din municipiul Bacău, fiind eliberat din Penitenciarul Bârcea Mare, judeţul Hunedoara, în data de 15 martie 2011.

La controlul corporal efectuat, asupra acestuia a fost găsită o agendă pe care victima infracţiunii de tâlhărie a recunoscut că îi aparţine, având-o în geanta ce-i fusese sustrasă.

Ulterior, suspectul G.E. i-a condus pe poliţişti în locul în care aruncase poşeta victimei, la aproximativ 350 metri de pasajul de la intrarea în satul Pojogeni. Aici, în apropierea căii ferate, într-o zonă forestieră cu arbuşti, a fost găsită poşeta victimei, în care se aflau bunurile reclamate, precum şi suma de 100 lei.

Poliţiştii au recuperat toate bunurile sustrase victimei şi, având în vedere probatoriul administrat, au dispus reţinerea suspectului urmând să îl prezinte cu propunere de arestare preventivă, Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Cărbuneşti.

Vizualizări: 74

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: