Tătaru promite mâncare mai bună la spital

Spitalul Judeţean Târgu Jiu va avea o singură bucătărie începând cu data de 1 februarie, care va fi în incinta Spitalului 700. Decizia a fost luată din cauza lipsei de personal. „Am decis să comasăm cele două bucătării din cauza lipsei de personal. În bucătăria spitalului de pe strada Progresului avem 3 bucătari, iar în locaţia Tudor Vladimirescu avem tot 3 bucătari, dintre care doar 2 sunt angajaţii noştri, unul fiind detaşat de la o altă instituţie până la sfârşitul lunii ianuarie. Pentru ca activitatea să se desfăşoare în bune condiţii trebuia să mai avem încă 4 bucătari, câte doi pentru fiecare locaţie. În condiţiile comasării celor două bucătării putem asigura graficul de concedii, iar oamenii vor presta aceeaşi activitate”, a declarat Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Judeţean Târgu Jiu. Acesta dă asigurări că bolnavii vor beneficia de un meniu mult mai bun, în urma comasării celor două bucătării. Recent, bucătăria de pe strada Progresului a fost dotată cu o plită cu multe ochiuri ce a costat 25.000 de lei „În cazul în care reuşim să eficientizăm serviciul nu va mai fi nevoie de externalizare. După părerea mea, cred că pot eficientiza bucătăria fără externalizare. Odată cu pregătirea hranei într-un singur loc, cu siguranţă că se va îmbunătăţi mult mai mult meniul bolnavilor”, a mai precizat Tiberiu Tătaru. În momentul de faţă, alocaţia de hrană este de aproximativ 6 lei/ bolnav/ zi. (D.M.)

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: