Teatrul „Elvira Godeanu” deschide stagiunea cu o premieră naţională

Motiv de bucurie pentru gorjenii iubitori de teatru! În acest week-end Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu deschide stagiunea 2014/2015. Primul spectacol va avea loc sâmbătă seara, atunci când actorii vor pune în scenă o premieră naţională. Este vorba despre piesa „13 tablouri cu oameni”, adaptare după Anton Pavlovici Cehov, în regia lui Alexandru Dabija.

Actorii Teatrului „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu vor pune în scenă aproximativ 140 de spectacole în stagiunea 2014/2015. Până în luna mai iubitorii teatrului se vor putea bucura de patru premiere: „13 tablouri cu oameni”, adaptare după Anton Pavlovici Cehov, regia Alexandru Dabija; „Spovedania unui câine”, one man show- Eugen Titu; „Probleme de afaceri”, o comedie de John Chapman şi Jeremy Lloyd, regia Achille Roselletti; „Robinson”, comedie regizată de Radu Botar.

Primul spectacol din noua stagiune va avea loc mâine începând cu ora 19.00. „Sâmbătă seara va fi pusă în scenă premiera „13 tablouri cu oameni”. Este un spectacol special având în vedere greutatea cu care am reuşit să-l aducem aici pe domnul Dajiba, al doilea regizor din ţară. Considerăm acest spectacol ca fiind o premieră naţională”, a declarat Marian Negrescu, directorul Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu”.

Această piesă se va juca până la sfârşitul lunii noiembrie. „După premieră, piesa se va juca şi duminică seara, precum şi în toată perioada până pe data de 28 noiembrie. Vom juca un spectacol până se consumă. O piesă va avea cel puţin 30 de spectacole. În această stagiune vom avea în jur de 140 de spectacole. Atât pentru premiera de sămbătă seara, cât pentru spectacolul de duminică am vândut toate biletele”, a mai precizat Marian Negrescu.

PREŢURI

Elevii, studenţii, pensionarii şi şomerii vor plăti pentru un spectacol 15 lei, în timp ce adulţii din alte categorii vor plăti 20 de lei/spectacol. Iubitorii de teatru au posibilitatea de a-şi face abonament, la următoarele preţuri: 50 de lei pentru elevi/studenţi şi 35 de lei pentru şomeri/pensionari. Pentru ceilalţi adulţi abonamentele pot fi de mai multe tipuri: Familie I (două persoane)- 120 de lei;  „Premieră” (o persoană) - 180 de lei şi Premieră (două persoane) – 300 de lei.

Vizualizări: 166

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: