Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Traficanții de Xanax nu scapă de cătușe!

Cei patru gorjeni pe care procurorii DIICOT Târgu Jiu i-au reținut luna trecută și care au fost arestați preventiv pentru că procurau ilegal cantități mari de medicamente aflate pe lista substanțelor care se prescriu doar cu aviz strict de la un medic specialist, fiind considerate droguri în oricare altă situație, nu scapă de cătușe. Instanța de judecată a admis ieri propunerea de prelungire a arestării preventive a celor în cauză, verdictul magistraților nefiind unul definitiv.  „Admite propunerea formulată de D.I.I.C.O.T. Biroul Teritorial Gorj de prelungire a măsurii arestării preventive privind pe inculpaţii Dumitru Marius, ScorneaVasile-Alin, Brebenică Elvis şi Dumitru Petrişor. Prelungeşte măsura arestării preventive, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 16.11.2015 şi până la data de 15.12.2015, inclusiv, privind pe inculpaţii Dumitru Marius, ScorneaVasile-Alin, Brebenică Elvis şi Dumitru Petrişor”, a stabilit Tribunalul Gorj.

Cei patru făceau parte dintr-o grupare care își lua „marfa” din depozite farmaceutice sau direct de la fabricile din Cluj și Iași, dar și din Serbia și Bulgaria, pastilele de Xanax fiind vândute apoi pe bani grei în țările nordice. „Comprimatele erau comercializate, de alţi membrii ai grupării, pe teritoriile Suediei şi Norvegiei, în scopul folosirii ca droguri în combinaţie cu alte substanţe, cu preţuri cuprinse între 1 – 3 Euro/ comprimat. Cu ocazia acţiunii flagrante care a avut loc în cursul zilei de azi, pe raza oraşului Târgu – Jiu, a fost găsită cantitatea de 6000 de pastile ce au în componenţă substanţe cu conţinut stupefiant. Cu ocazia perchezițiilor au fost ridicate 18.750 de pastile cu conţinut stupefiant precum si suma de 40.000 lei”, comunicau anchetatorii luna trecută, după perchezițiile ce au dus la reținerea și arestarea celor patru.

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: