Trei hoţi de gazolină, în arest

 Trei persoane suspectate de comiterea mai multor furturi de produs petrolier de pe raza localităţii Bustuchin, judeţul Gorj reţinute de poliţiştii gorjeni

          În data de 16 octombrie a.c., orele 12:00, poliţişti din cadrul Secţiei 6  Poliţie Rurală Tg Cărbuneşti cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciul Intervenţie Rapidă Gorj, în baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Tg Cărbuneşti, au procedat la efectuarea a trei percheziţii domiciliare la locuinţele numiţiilor C.I., 20 ani, F.G., 26 ani, ambii din comuna Bustuchin,  judeţul Gorj şi D.L., 44 ani, din com. Logreşti, judeţul Gorj, suspecţi de sustragerea de produs petrolier.

          Cu ocazia percheziţiilor, la domiciliul suspectului F.G., a fost găsită cantitatea de 160 litri produs petrolier, respectiv 175 litri, la domiciliul numitului D.L.,din comuna Lgreşti, judeţul Gorj, întreaga cantitate fiind predată unităţii prejudiciate.

          Dat fiind faptul că cei doi suspecţi nu au fost găsiţi la domiciliu, poliţiştii au luat măsuri specifice în vederea identificării acestora, fiind depistaţi de lucrătorii Secţiei 6 Poliţie Rurală Tg-Cărbuneşti în cursul zilei de astăzi.

          În  urma continuării cercetărilor poliţiştii au stabilit că în perioada septembrie - octombrie 2012, numiţii C.I. şi F.G., ambii din comuna Bustuchin, judeţul Gorj au sustras în mai multe rânduri produs petrolier din colectoarele unei societăţi comerciale cu punct de lucru pe raza localităţii Bustuchin, judeţul Gorj, fiind ajutaţi să valorifice produsul petrolier de către numitul D.L., de 44 ani, din comuna Logreşti, judeţul Gorj.

          Cei trei suspecţi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, respectiv complicitate la furt fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Gorj.

          În data de 18 octombrie a.c., cei în cauză vor fi prezentaţi  Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Cărbuneşti cu propunerea de arestare preventivă.

Comunicat IPJ Gorj

Vizualizări: 158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: