Trei suspecţi în cazul tăierii cireşilor consilierului din Turcineşti

Cercetările în cazul distrugerii livezii de cireşi de la Turcineşti au continuat şi în cursul zilei de ieri astfel că poliţiştii gorjeni au deja trei suspecţi. Este vorba de trei bărbaţi de 42, 56, respectiv 76 de ani din aceeaşi localitate care sunt arătaţi drept responsabili pentru dezastru de către proprietarul cireşilor, consilierul PDL, Ion Şerbu. Cei trei bărbaţi sunt cercetaţi în prezent sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

Cazul cireșilor tăiaţi din Turcineşti pare să se rezolve destul de repede. Polițiștii au deja și trei suspecţi care sunt în prezent cercetaţi urmând ca la finalul cercetărilor, poliţiştii să înainteze dosarul Parchetului cu propuneri legale. ”Cetățeanul din Turcinești i-a sesizat pe poliţiştii secţiei 10 din Bumbești Jiu despre faptul că nişte persoane i-au tăiat mai mulţi puieţi de cireși. Cu ocazia cercetărilor la fața locului, reclamantul i-a identificat şi pe posibilii făptuitori. Este vorba de trei bărbați din Turcineşti de 42, 56 şi 76 de ani”, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj, la Radio Târgu Jiu.

Prejudiciu de 500 lei

Tot cu această ocazie, consilierul Ion Șerbu a declarat că prejudiciul creat se ridică la aproape 500 lei. ”Reclamantul a declarat organelor de poliţie că prejudiciul creat este de 500 de lei. În acest caz a fost constituit dosar penal urmând ca după finalizarea anchetei să fie înaintat Parchetului cu propuneri legale”, a adăugat Daniel Tică.

Consilierul local PDL, Ion Șerbu împreună cu nașul său Nicolae Marcău au sesizat miercuri organele de poliție după ce livada de cireși le-a fost distrusă. Cei doi proprietari consideră devastarea livezilor ca fiind o răzbunare a unui consătean denunţat de ei în urmă cu aproximativ două luni din cauză că a fost prins la furat de lemne. Peste 60 de pomi fructiferi au fost distruşi chiar în ziua de Crăciun, unii fiind tăiaţi de la bază, iar alţi având coroanele rupte.

Vizualizări: 111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: