„Trofeul Oltenia” la handbal juniori IV, sâmbătă la Sala Sporturilor

Sala Sporturilor din Târgu Jiu găzduieşte sâmbătă Turneul II al „Trofeului Oltenia” la handbal, juniori IV masculin. Turneul, organizat de Asociaţia Judeţeană Sportul pentru toţi, reuneşte opt echipe din zona Olteniei, printre care şi echipa CSM Târgu Jiu, dar şi echipa de juniori a LPS  Târgu Jiu.

Echipele  de juniori IV ale CSM Târgu Jiu şi LPS  Târgu Jiu participă sâmbătă la Turneul II al Trofeului Oltenia, competiţie rezervată juniorilor care practică handbalul. Opt echipe din judeţele Olteniei se vor întrece într-o competiţie care nu va fi una cu rezultate şi câştigători, pentru că toate echipele vor câştiga, dar fără  să se întocmească clasamente.

Dan Ilieş, expertul spotiv al secţiei de handbal a CSM Târgu Jiu, a precizat că scopul acestui turneu este de a aduce bucurie copiilor care practică handbalul şi de a-i atrage pe cât mai  mulţi dintre  copii către acest sport: „Sâmbătă va fi o zi  plină de handbal juvenil. Echipa noastră de juniori IV, de la CSM Târgu Jiu, în colaborare cu LPS Târgu Jiu, organizează un turneu, „Trofeul Oltenia”,  la  Sala Sporturilor, şi vreau să anunţ că vor fi opt  jocuri de handbal. Dimineaţa, de la ora 10:00, noi o să deschidem acest turneu. Nu se va juca  pe scoruri, pentru că sunt copii şi sunt mici, trebuie să îi aducem către acest sport şi să îi atragem. Vor fi echipe din Băileşti, din Craiova, Severin şi din toată zona Olteniei. Ultimul joc îl vom avea la ora 17:00  Sunt mulţi copii care doresc să facă sport, şi mai ales handbal, la Târgu Jiu. Şi e un lucru care pe mine mă bucură pentru că, mai târziu, când vom face selecţie, o să avem de unde alege. Toţi iubitorii de sport sunt aşteptaţi sâmbătă, la Sala Sporturilor din Târgu Jiu, să vadă bucuria copiilor atunci când joacă handbal”.  

Primul meci al turneului este programat de la  ora10:00,  între  CSM Târgu Jiu şi CSS Drobeta Turnu Severin.

Galerie foto


Vizualizări: 443

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: