Turneu de streetball, la Târgu Jiu

Direcţia Judeţeană de Sport Gorj găzduieşte sâmbătă şi duminică turneul de streetball ce va demara începând cu orele 8.30-11.00 dimineaţa, iar de după amiază de la 17.30 la 20.30. Turneul cuprinde patru categorii de vârstă şi se pot înscrie atât jucători legitimaţi cât şi nelegitimaţi. „Turneul de streetball va avea loc în week-end la Târgu Jiu şi şi-au anunţat deja prezenţa mai multe echipe. Prima categorie de vârstă este până în 14 ani, a doua între 15 şi 19 ani, cea de-a treia între 20 şi 29 de ani şi ultima, adulţi peste 30 de ani”, a declarat Laurenţiu Mândruţ, inspector de sport din cadrul Direcţiei Judeţene de Sport Gorj.Patru echipe din Târgu Jiu s-au înscris deja în turneu însă reprezentanţii Direcţiei se aşteaptă la mult mai multe echipe locale având în vedere că înscrierile se pot face şi în dimineaţa concursului. „Din Târgu Jiu s-au înscris deja patru echipe, dar sunt sigur că vor fi mai multe pentru că se pot înscrie în dimineaţa concursului. Oricine se poate înscrie în joc, doar să ştie să arunce la coş”, a declarat Laurenţiu Mândruţ.

Echipele vor fi formate din câte trei jucători şi o rezervă, iar turneul propriu zis va avea loc pe cele două terenuri sintetice de baschet de la Stadion. Fetele pot face şi ele parte din echipă dacă se pricep la aruncări. ”Interesul fiecărei echipe este să câştige şi fetele pot să facă şi ele parte din echipe dacă echipa este de acord”, a adăugat inspectorul de sport.

Premiile puse la bătaie constau în echipamente de baschet, mingi de baschet şi diplome de participare însă pot varia şi în funcţie de sponsorii prezenţi la turneu.

Vizualizări: 98

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: