UEF Motru revine pe linia de plutire

Situația de la Uzina de Execuție Foraje (UEF) Motru pare să revină pe drumul cel bun după ce angajații acesteia au stat aproape tot anul în concediul fără plată. Potrivit directorului Ilie Petrescu, goana după lucrări le-a adus ceva rezultate. În curând vor demara lucrările de drenare la halda Bohorel, în cariera Jilț plus alte foraje la primăriile Bustuchin sau Văgiulești.

Uzina de Execuție Foraje Motru dă semne bune de revenire acum în pragul iernii după ce conducerea a început să pună mâna pe niște lucrări bune în sectorul minier dar și pe la primăriile din județ. „Am adjudecat recent lucrarea de drenare de la Jilț, halda Bohorel, am luat și niște foraje la Bustuchin și Văgiulești. Începem să lucrăm și  e un lucru bun pentru noi. Tot timpul sunt probleme la noi fie că e iarnă fie că nu. Pot să spun că mergem într-o zonă bună”, a declarat Ilie Petrescu, directorul de la UEF Motru.

Reeșalonare de 11 miliarde

Nu numai că stau bine cu lucrările dar a obținut și o reeșalonare a datoriilor cu ajutorul Societății Naționale a Lignitului Oltenia astfel încât să nu mai fie probleme la Direcția de Finanțe Publice. „Ni s-a aprobat o reeșalonare de vreo 11 miliarde așa ca începem să plătim din datorii. Ne încadrăm în banii ăștia așa că nu vor mai fi probleme nici la Finante. Chiar astăzi avem o întâlnire cu directorul general al SNLO să-i prezentăm graficul de reeșalonare”, a adăugat Petrescu.

Vizualizări: 111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: