Un nou conflict între valoroşii Dascălu şi Fugaru

Liderii PRM Gorj n-au mai răbdat şi au pus tunurile pe democrat-liberali. Doi dintre ei au fost în vizorul liderilor PRM: Dan Vâlceanu şi Ion Fugaru. Dumitru Dascalu nu a mai contenit în a aduce acuzaţii la adresa celor doi lideri PD-L.  Fugaru, fost preşedinte al PRM Gorj, este acuzat că debitează numai bazaconii şi baliverne, iar Vâlceanu ar fi luat exemplul lui Fugaru. În replică, Ion Fugaru a precizat că nu are rost să pună el pământ peste un partid aflat în groapă.  Într-o situaţie cei doi s-au înţeles: cred unul despre celălalt că nu au valoare!

Liderii PRM au reluat „războiul“ cu Ion Fugaru, fostul lor şef de partid. Dumitru Dascălu spune că Fugaru duce grija PRM, în loc să-şi ducă grija lui, dat fiind faptul că, în opinia PRM-iştilor, Fugaru ar fi într-o acută criză de popularitate. ”Nu ştiu ce tot apare acest Fugaru pe la posturile de radio şi televiziune. Prima lui grijă este PRM şi candidaţii PRM. În loc să-şi ducă grija lui că am înţeles că-n Cărbuneşti nu-l mai votează zece inşi”, a declarat Dascălu. În plus, liderul PRM Gorj, a mai spus despre predecesorul său, că de fapt, nici PDL nu l-ar mai susţine pe Fugaru la primăria Cărbuneşti, acesta având şanse minime să fie ales chiar şi preşedinte de asociaţie de proprietari. ”Am înţeles că nici nu va fi el candidatul PDL. Că şi-au dat şi ăştia seama că nu are nicio valoare acolo. Aşa cum e PDL nu-l va susţine pe acest individ nici la candidatura pentru preşedintele unei asociaţii de proprietari din Tg Cărbuneşti”, a mai spus preşedintele PRM Gorj.

Nu discut cu nişte lepădături

În replică, democrat-liberalul Ion Fugaru a declarat că nu are sens să pună el pământ peste un partid aflat în groapă. ”Nu vreau să intru în polemici cu un partid care se află în groapă şi eu să arunc cu pământ peste el. În alt doilea rând, declaraţia lui Dascălu este din disperare de cauză, să mai scoată nişte voturi. N-am eu ce replici să dau pentru că domnul Dascălu este prea mărunt pentru mine”, a replicat Fugaru.

Mai mult decât atât, democrat-liberalul îi recomandă lui Dumitru Dascălu să se dezbare de apucăturile de ofiţer de contrainformaţii, pentru că nici măcar acest lucru nu-l mai face bine. ”Ar trebui să lase obiceiurile pe care le avea după 1990, când a lucrat la contrainformaţii la armată şi să lasă, că văd că foloseşte aceleaşi proceduri pe care le folosea acolo. Pe mine nu mă sperie astfel de oameni care n-au nicio valoare.  Eu ştiu muncă de informaţii faţă de ei nişte lepădături ale societăţii”, a conchis Fugaru.

Exod de PRM-işti către PP-DD

 Ion Fugaru a ţinut să atragă atenţia PRM-iştilor că ar fi mai bine să se uite în ograda proprie, mai ales că toţi oamenii de la PRM vor pleca din partid, unii dintre ei orientându-se deja spre PP-DD. Fugaru a făcut referire la unii dintre consilierii PRM de la Fărcăşeşti, în frunte cu fostul primar Antonică Belgiu. Conform acestuia, el şi întreaga organizaţie PRM de la Fărcăşeşti ar fi trecut la PP-DD.

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: