Un nou consilier validat la Târgu Jiu

Consiliul Local Târgu Jiu are un nou consilier validat de instanța de judecată. Este vorba de pensionarul Gheorghe Drăgoi, ales pe listele Partidului Național Liberal. El i-a luat locul primarului Marcel Romanescu, al cărui mandat de consilier local a fost invalidat după ce a recâștigat alegerile pentru Primăria Târgu Jiu.

„Admite propunerea formulată de domnul Jianu Grigore, în calitate de Secretar general al Municipiului Târgu-Jiu. În baza art. 119 alin. (1) din O.U.G. nr.57/2019, validează mandatul domnului DRĂGOI GHEORGHE pentru funcția de consilier local în cadrul Consiliul local al Municipiului Târgu-Jiu, înscris pe lista supleanților pentru funcția de consilier local din partea Partidului Național Liberal, conform procesului verbal de centralizare al voturilor întocmit de Circumscripția electorală nr. 1 Târgu-Jiu cu ocazia alegerilor locale din data de 27.09.2020”, a decis, vineri, Judecătoria Târgu Jiu.

Hotărârea instanței va fi comunicată prefectului județului Gorj şi secretarului general al Municipiului Târgu Jiu. Ea poate fi atacată cu apel în termen de 3 zile.

Noul consiliu local este format din 10 consilieri PNL, 7 consilieri PSD și câte doi aleși din partea Partidului Verde și Pro România.

Vizualizări: 3,362

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: