Un nou examen important pentru Energia Pandurii

Gorjenii de la Energia Pandurii au de susţinut sâmbătă un alt meci dificil al acestui tur de campionat. Nu numai prin prisma faptului că vor juca cu o echipă de top, cu Steaua, ci şi pentru că steliştii sunt celebrii pentru arbitrajele, care de cele mai multe ori le sunt favorabile chiar şi când joacă în deplasare. De această dată Steaua va disputa meciul cu Pandurii la Buzău, având terenul propriu suspendat.

Energia joacă cu una dintre pretendentele la titlu în acest sezon, Steaua stabilind la debutul sezonului ca obiectiv titlul de campioană pentru care se luptă cu HCM Constanţa şi UCM Reşiţa. Partida se va disputa sâmbătă, începând cu ora 18:00, iar meciul va fi transmis de Digi Sport, înregistrat, duminică de la ora 12:00. 

Pentru acest meci cea mai grea pierdere a Energiei este cea a lui Milan Vukas, diagnosticat săptămâna trecută cu cancer testicular şi operat de două ori la Belgrad. Jocul se anunţă a fi unul greu pentru că e vorba de o echipă de top iar Stângă recunoaşte că e o echipă cu jucători de valoare: „Indiferent dacă Şania joacă sau nu joacă, acolo există jucători de echipă naţională, au un lot foarte competitiv. Şi să nu uităm că au făcut egal la Reşiţa, într-un meci greu pe care puteau chiar să-l câştige. Deci chiar dacă Steaua trece prin momente grele din punct de vedere financiar, nu cred că-şi permit să trateze meciul cu noi cu lejeritate”, a spus Vasile Stângă înaintea acestei partide precizând că Energia va fi luată în serios de acum de orice adversar după ce a administrat prima înfrângere campioanei.

Meciul va fi arbitrat de cuplul Stark şi Ştefan

Totuşi, gorjenii pot să profite de această situaţie neplăcută a Stelei şi să facă un meci bun ei putând emite pretenţii chiar la victorie. „Poate că e mai greu pentru noi din această poziţie pe care o ocupăm în clasament deoarece am dat un semnal la toate echipele din Ligă că nu e de joacă cu Energia şi ca atare ne vor lua toţi foarte în serios”, este de părere tehnicianul Energiei care se află acum pe locul I la egalitate de puncte cu HCM Constanţa.

Jocul nu va fi transmis în direct aşa cum sperau gorjenii ci doar înregistrat a doua zi dar şi aşa Vasile Stângă crede că e benefic pentru că arbitrii nu-şi vor mai permite să facă greşeli împotriva echipei sale încercând să favorizeze Steaua cum se întâmplă de regulă.

Meciul dintre Steaua şi Energia va fi arbitrat de cuplul Stark şi Ştefan, doi arbitrii despre care tehnicianul pandurilor crede că sunt cei mai corecţi din ţară.

Stângă crede că e un avantaj pentru echipa sa că se dispută acest meci pe teren neutru, la Buzău, acesta întrebând totuşi în glumă cine va deconta distanţa Bucureşti – Buzău pentru echipa sa.

Vizualizări: 63

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: