Un nou termen în procesul de faliment al Pandurilor

Tribunalul Gorj are programat miercuri un nou termen în dosarul în care se judecă cererea de intrare în faliment a clubului Pandurii, până acum fiind amânată de mai multe ori luarea unei decizii.

Cererea a fost formulată cu circa un an în urmă, dar de atunci au fost diverse motive pentru a nu fi dată o hotărâre în privinţa ei, ultimul dintre acestea, stabilit la termenul de luna trecută, fiind acela ca un specialist să se pronunţe cu privire la planul de reorganizare a clubului. Instanţa vrea să afle cât de viabil este acest plan, în contextul în care, în primă instanţă, clubul a câştigat un proces cu acţionarii prin care aceştia sunt obligaţi să plătească restanţe de circa 2 milioane de euro la bugetul echipei de fotbal. Decizia nu este însă definitivă, iar despre executarea silită a acţionarilor nu se mai aude nimic, aşa că situaţia clubului nu pare să se fi îmbunătăţit decât dacă sunt luate în calcul încasările în creştere din vânzările de bilete.

Administratorul special Marin Golea a fost prezent marţi la instanţă pentru a depune documente în procesul ce urmează să aibă loc miercuri, dar nu a prezentat amănunte despre hârtiile respective.

Vizualizări: 622

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: