Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Unde va fi judecat dosarul fiului judecătoarei Dafinescu

Mihai Dafinescu, tânărul din Novaci care a ucis o femeie pe marginea drumului și apoi a fugit de la locul accidentului, va fi judecat la Craiova, atunci când dosarul va ajunge în instanță.

„Admite cererea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia de urmărire penală şi criminalistică - şi desemnează Judecătoria Craiova pentru judecarea cauzei în primă instanţă, în situaţia în care se va emite rechizitoriu în dosarul de urmărire penală nr. 147/P/2020. Definitivă”, a hotărât, miercuri, Curtea de Apel Craiova.

Între timp, fiul șefei Judecătoriei Novaci se află în arest preventiv, dosarul fiind preluat de Parchetul General. Pe 4 noiembrie, Judecătoria Sector 5 București a dispus prelungirea măsurii arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu 19 noiembrie până pe data de 18 decembrie, inclusiv.

Avocații lui Dafinescu au solicitat ca tânărul să fie plasat sub control judiciar pe cauțiune sau măcar în arest la domiciliu. Magistrații au respins cererea ca fiind neîntemeiată. Dafinescu a atacat deja sentința, urmând ca Tribunalul București să se pronunțe în acest caz.

Vizualizări: 3,355

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: