Universitatea Craiova joacă marți primul meci după pauză

Universitatea Craiova este echipa care va disputa primul meci după pauza din campionat. Marți oltenii joacă primul meci din Superliga după peste două săptămâni de pauză urmând să joace restanţa din etapa a 6-a, cu Chindia Târgovişte.

Meciul dintre Chindia și Universitatea Craiova se va disputa pe arena „Ilie Oană” din Ploieşti, marţi, 29 noiembrie, de la ora 19.00. Jocul fusese programat iniţial în a doua jumătate a lunii august, în etapa a șasea. Meciul a fost însă amânat, la cererea Universităţii Craiova, care urma să dispute returul play-off-ul pentru grupele Conference League, contra formaţiei israeliene Hapoel Beer Sheva.

Oltenii erau oarecum avantajați dacă ar fi jucat în august acest meci pentru că echipa din Târgoviște era într-o formă slabă atunci, conform unei analize prezentate de ProSport. „Dacă s-ar fi jucat la data stabilită iniţial, Universitatea Craiova ar fi beneficiat de un lot complet şi ar fi prins Chindia, antrenată atunci de Adrian Mihalcea, într-o formă slabă, fără vreo victorie în campionat. În schimb, acum datele sunt diferite. Cu Toni Petrea pe bancă, dâmboviţenii sunt neînvinşi în campionat, acumulând nu mai puţin de 17 puncte în 7 partide, după ce în primele 11 runde strânseseră numai 3 puncte”, se arată în analiza sursei citate.

Și, de parcă forma bună a adversarului nu ar fi fost de ajuns, Universitatea Craiova are și mari probleme de lot în această perioadă.

Vizualizări: 881

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: