Vacanţe la preţuri mai mici până pe 31 martie

Cei care vor să aibă la vară un sejur de neuitat atât în ţară cât şi peste hotare la un preţ de criză pot profita de ofertele agenţiilor de turism. Gorjenii care merg în perioada următoare să-şi cumpere un sejur beneficiază de reduceri de până la 30%.

Prin Programul „Înscrieri Timpurii” gorjenii îşi pot cumpăra un sejur pentru la vară cu reducere de până la 30%. Oferta este valabilă atât pentru vacanţele în ţară cât şi în străinătate. Turiştii gorjeni care vor să aibă o vacanţă de neuitat la preţuri accesibile şi-au cumpărat deja un sejur. Cele mai multe vacanţe s-au vândut în Bulgaria şi în România. „Cei care vor să beneficieze de 30% reducere pe pachete de servicii trebuie să vină până la 31 martie sau 30 aprilie să-şi achiziţioneze un pachet de servicii. Ofertele sunt foarte atractive, iar turişti au profitat la maxim. Cel mai bine s-au vândut sejururile în Bulgaria, România, Grecia, Turcia, Spania”, a spus Laura Dragu, reprezentant agenţie de turism.

Gorjenii sunt atraşi de aceste oferte ale agenţiilor de turism însă din cauza lipsei banilor preferă să stea acasă. „Ofertele sunt foarte bune şi reducerile sunt considerabile, însă problema sunt bani. Nu ne permitem să ne mai facem concediile ca în trecut la munte la mare sau în altă ţară. Salariile sunt aşa, cum sunt şi de abia trăim de la o lună la alta”.

Vizualizări: 86

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: