Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Vezi aici ce fotbalist vrea să plece de la Pandurii

Mijlocaşul Menassel Nasser nu doreşte să mai evolueze la Pandurii. Antrenorul Petre Grigoraş a dezvăluit faptul că jucătorul vrea să plece de la echipă, acesta fiind trimis să discute problema rezilierii sau a unui eventual transfer cu conducerea clubului: „Menassel Nasser şi-a exprimat dorinţa de a-şi rezilia contractul cu noi. Nu mă pot opune deciziei unui jucător de genul acesta, care nu se simte în apele lui la echipă. L-am trimis la conducere să îşi rezolve problema”.


Nasser a jucat în nouă din meciurile turului recent încheiat iar în opt din acestea a fost titular jucând câte 90 de minute. Titular în majoritatea meciurilor atunci când antrenor la Pandurii a fost Ionuţ Badea, Nasser a devenit rezervă după numirea lui Petre Grigoraş, acesta fiind timp de câteva etape accidentat.

Vizualizări: 164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: