Viceprimarul de la Motru a trecut de la fotbal la grădinărit

Tudor Dobrică, viceprimarul municipiului Motru, şi-a neglijat pasiunea pentru fotbal în schimbul grădinăritului. Dacă în urmă cu peste 20 de ani făcea bani practicând acest sport, în prezent timpul liber şi-l dedică agriculturii. El spune că şi din această activitatea îţi poţi rotunji veniturile cu condiţia să-ţi placă muncă. Ba mai mult, consideră că în solarul de legume, în plantaţiile de viţă de vie şi în livezi se relaxează cu adevărat.

Viceprimarul municipiului Motru, Tudor Dobrică, a jucat fotbal de la vârsta de şapte ani. Pasiunea sa pentru acest sport l-a făcut să activeze vreme de mai mulţi ani la Minerul Motru. “Până înainte de Revoluţia din 1989 am jucat fotbal în divizia B. Câştigam bani frumoşi din fotbal. În prezent, dedic acestui sport foarte puţin timp. Nu-mi mai permit să merg la fotbal din cauza altor treburi gospodăreşti”, a declarat Tudor Dobrică. Dacă în urmă cu peste 20 de ani, viceprimarul oraşului Motru îşi petrecea timpul liber la fotbal, în prezent şi-l valorifică muncind în agricultură. În weekenduri, acesta merge împreună cu soţia la socri, într-un sat în apropiere de Calafat unde se ocupă de grădinărit. “Timpul liber mi-l petrec la socri în satul Piscul Nou. Îmi place foarte mult aceea zonă pentru că este prielnică agriculturii. Acolo avem solarii de legume şi suprafeţe mari cultivate cu pomi fructiferi şi viţă de vie. Îmi place atât munca în solarii cât şi tăiatul viţei de vie şi al pomilor fructiferi. De regulă obţinem recolte foarte bune şi nu mai cumpărăm nimic pentru consum. Anul acesta am avut legume din belşug şi am făcut foarte multe conserve. Nu sunt bucătar dar îmi place să ajut la pregătirea lor. Dacă munceşti şi din agricultură se pot obţine bani”, a precizat Tudor Dobrică.

Se mută la casă

Viceprimarul oraşului Motru intenţionează să renunţe la apartament pentru a  se mute la casă anul viitor, când va finaliza construcţia. “Îmi place viaţa la curte. Tocmai de aceea mi-am făcut casă. Nu am finalizat construcţia însă îmi petrec foarte mult timp acolo. Îmi place să locuiesc la curte. După ce voi termina construcţia cu siguranţă mă voi muta de la apartament. Deşi nu am decât 900 mp mi-am plantat şi aici pomi fructiferi, viţă de vie, ceapă şi usturoi”, a declarat Tudor Dobrică. Acesta mai spune că nu ar da municipiul Motru pe nici un oraş mare din ţară. “Nu aş da Motru pe nici un alt oraş din ţară. Atunci când plec din localitate pentru câteva zile abia aştept să ajung acasă. Motru e un oraş liniştit unde poţi ieşi noaptea pe stradă fără să-ţi fie teamă că ţi se va întâmpla ceva”, a precizat Tudor Dobrică.

POLITICĂ

Tudor Dobrică nu intenţionează să candideze la postul de primar al municipiului Motru. Acesta spune că nu-i va face concurenţă lui Dorin Hanu întrucât împreună fac o echipă bună. “Nu voi candida la postul de primar. Sunt mulţumit de echipa pe care o fac cu domnul primar. Probabil voi fi înscris pe lista de consilieri”, a declarat Dobrică.

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: