Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Victor Ponta: Nu voi vota noul Guvern

Fostul premier Victor Ponta va ieşi astăzi din tiparele PSD când se va supune la vot noul Guvern. Deşi social-democraţii şi-au anunţat susţinerea pentru Guvernul Cioloş, Ponta a anunţat pe Facebook că va vota împotrivă. Asta în condiţiile în care Ponta nu a fost invitat de către Dragnea la întâlnirea cu noul premier, Dacian Cioloş. „Nu voi vota mâine noul Guvern. Nu cred că au nevoie de votul meu. Decizia PSD despre guvernul domnului Cioloş este în regulă… Nu am fost invitat la PSD ieri şi nu o să comentez nimic din ce au făcut. Nu am fost invitat la bilanţul guvernării pe care eu am condus-o. Nu m-am supărat. Pe PSD nu o să mă supăr niciodată. Şi nici nu mă duc neinvitat nicăieri. Important este însă că s-a vorbit de bine despre guvernare”, a postat Victor Ponta, ieri pe Facebook.

Ponta reprezintă un capitol închis şi pentru social-democraţii gorjeni, care au trecut fără ezitări de partea noului Guvern. „Am participat la întâlnire, iar din cele prezentate de domnul prim-ministru Cioloş, am încredere în noul Guvern, după asigurările primite de la dumnealui în cadrul Comitetului Executiv. Hotărârea este clară: PSD va vota instalarea noului guvern, dar asta nu înseamnă că-l va susţine în cazul în care va derapa de la proiectele importante pentru ţară. Cu domnul Ponta nu am mai vorbit, am înţeles că este într-o mică vacanţă”, a declarat Florin Cârciumaru, liderul PSD Gorj.

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: