Victoria cu Craiova, fără valoare dacă nu înving la Buzău

Gorjenii au un moral bun după victoria cu Universitatea şi abordează jocul de azi doar cu gândul la victorie. Meciul nu se anunţă deloc uşor însă, chiar dacă Brăneştiul e pe ultimul loc, având jucători cu experienţă în lot.

Badea a declarat chiar că un eşec la meciul de la Buzău cu Victoria Brăneşti ar anula victoria din jocul cu Universitatea. „În trei zile avem un meci la fel de important. O înfrângere ar anula 100% tot ce s-a făcut bun până acum. Victoria cu Craiova nu mai are nici o valoare în cazul unui rezultat negativ cu Brăneştiul”, a spus Badea care recunoaşte că Victoria Brăneşti poate pune probleme: „Ne aşteaptă o partidă dificilă contra unei echipe dornice să demonstreze, o echipă care joacă şi faptul că nu au cedat când au fost conduşi cu 2-0 de Sportul spune ceva. Victoria Brăneşti face ambele faze constant, evident cu puncte slabe şi puncte forte, cu jucători interesanţi gen Nicoară, Bogdan Oprea, Olariu sau Popa şi mai noua achiziţie Valentin Simion şi un plus de experienţă pentru Vali Negru”.

Brăneşti – o echipă care pune probleme

Badea este de părere că formaţia din Brăneşti va pune probleme echipelor din Liga I având jucători cu calităţi peste medie: „Brăneştiul e o echipă care va pune probleme tuturor echipelor din liga I şi sunt convins că va ieşi o partidă frumoasă pentru că ambele echipe sunt preocupate să joace fotbal. E o echipă bine structurată la nivel tehnic, rapidă şi cu un antrenor ambiţios”. Tehnicianul gorjenilor crede că Victoria poate avea un cuvânt de spus în acest campionat chiar dacă acum nu arată, pentru că are jucători cu calităţi individuale peste medie. „Există şi un entuziasm acolo şi o dorinţă de a demonstra că au valoare de Liga 1. Brăneşti este o echipă omogenă de mult timp şi asta le poate da forţă şi valoare. Noi acum avem moral şi asta e important”, a mai precizat antrenorul care crede că la Buzău se va vedea un meci disputat şi foarte plăcut.

Vizualizări: 96

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: