Victorie fără emoţii pentru Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a învins la pas pe Minaur Baia Mare, scor 4-0, și este calificată în sferturile de finală ale Cupei României. Golurile oltenilor au fost marcate de Gustavo ‘9, Constantin ’15, Bălașa ’54 și Koljic ’56.

Pentru optimea de cupă cu Minaur, Universitatea Craiova a descins pe arena ”Viorel Mateianu” din postura de deţinătoare a trofeului şi totodată favorită la păstrarea lui, după ce FCSB, CFR, FC Botoşani sau Farul au ieşit din cursă. Avizată de surprizele în serie produse de vecina din judeţ, Filiaşi, trupa lui Reghecampf îşi propunea să trateze cu maxim respect liderul Seriei a 10-a, antrenat de Ciprian Danciu, cel care, acum două decenii, a făcut parte din celebrul ”lot Neţoiu”, adus în Bănie de la Rocar şi relocat apoi la Dinamo.

Baia Mare a ţinut să-şi respecte statutul de gazdă şi a cheltuit peste 60.000 de euro pentru o nocturnă mobilă, dar, din cauze obiective, localnicii n-au vizionat din tribune spectacolul aşteptat. Din păcate, suprafaţa de joc a semănat cu un câmp de luptă, denivelată şi cu adevărate tranşee trasate de-a lungul terenului.

Laurenţiu Reghecampf i-a menajat pe Ivan, Găman, Bancu şi Houri, în timp ce Bălaşa a apărut fundaş dreapta, pe postul cel mai descoperit, din punct de vedere valoric, la Universitatea.

Pe lângă trupa lui Laurențiu Reghecampf s-au mai calificat în sferturile de finală ale Cupei României FC Voluntari, Filiaș și Chindia Târgoviște. În această fază vor mai ajunge învingătoarele din următoarele meciuri: FC Buzău – Dunărea Călărași, U Craiova 1948 – Sepsi OSK și Poli Timișoara – Rapid.

Vizualizări: 728

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: