Vindea etnobotanice lângă şcoală

Poliţişti ai Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Tg-Jiu, au sancţionat o societate comercială pentru acte de comerţ cu produse de tip ”etnobotanic”. Cele 182 de plicuri expuse la vânzare, ce conţineau produse tip „etnobotanic”, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

La data de 9 martie a.c., poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Tg-Jiu au efectuat verificări pe linia comercializării produselor psihoactive.

Cu acest prilej, la un magazin din Tg-Jiu, poliţiştii au constat E.B.C., de 23 ani, din comuna Dăneşti,  judeţul Gorj, încadrat în calitate de vânzător, avea expuse şi oferea spre vânzare potenţialilor clienţi, un număr de 182 pachete cu produse tip „etnobotanic”, magazinul fiind amplasat la mai puţin de 2.000 metri faţă de unităţile sanitare şi şcolare din zonă.

 Societatea comercială a fost sancţionată contravenţional, cu amendă în valoare de 2.500 lei, conform prevederilor Hotărârii de Consiliu Judeţean Gorj nr. 18/2011. De asemenea, ca măsură complementară, poliţiştii au dispus ridicarea în vederea confiscării a produsele comercializate, evaluate la suma de 2.775 lei.

Cercetările continuă.

Vizualizări: 71

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: