Vlaicu a luat OK-ul Partidului Poporului

Marius Vlaicu, candidatul UNPR la preşedinţia Consiliului Judeţean Gorj, este acuzat că a folosit în afișele de promovare însemnele electorale ale altor partide. Semnul OK l-ar fi adoptat de la Partidul Poporului-Dan Diaconescu, culoarea roşie de la PSD, iar melodia ”Noi suntem români”, interpretată de Furdui Iancu ar fi aparţinut PRM-ului. Marius Vlaicu răspunde că semnul OK l-a folosit pentru a transmite un mesaj foştilor colegi din baschet, unde a activat pentru mult timp.

Acuzaţiile i se par ridicole lui Marius Vlaicu.  ”Eu ca fost arbitru de baschet am vrut să transmit prin semnul OK un mesaj foştilor mei colegi din domeniul baschetbalistic, care mă ştiu că am fost baschetbalist şi cred că într-un afiș electoral fiecare poate să arate ceea ce exprimă la un moment dat şi pentru a atrage cât mai multe voturi”, a declarat Marius Vlaicu pentru Radio Infinit. În plus, muzica și culoarea sunt ale partidului din care face parte. ”Referitor la melodia pe care o folosesc în campania electorală, Noi suntem români interpretată de Furdui Iancu, vreau să precizez că este imnul partidului UNPR, culoarea roşie este culoarea pe care o are partidul pe care îl reprezint, roșu și albastru. Adversarii politici pot să se lege acum de orice lucru” , mai menționează Vlaicu.

REACŢIE

Dumitru Dascălu, șeful PRM-iștilor gorjeni va renunțat la melodia pe care o difuzau până acum în campaniile electorale. ”E problema dânșilor, să își pună ce muzică doresc, că și așa nu au electorat. Vom schimba mesajul, nu o să mergem cu același mesaj ca și ei”, susține Dascălu.

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: