Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Vlaicu ia cu el jumătate din UNPR

Liderii partidelor ştiu, probabil, că este chestiune de timp până când Dan Ilie Morega va fi instalat în funcţia de preşedinte al UNPR Gorj, aşa că-l ofertează de Marius Vlaicu. Dacă va alege să plece de la UNPR, Marius Vlaicu nu va rămâne mult timp în afara scenei politice. Este dorit de alte partide. De altfel, Vlaicu a recunoscut la Radio Infinit că a fost sunat atât de Dian Popescu cât şi de Ilie Petrescu. Vlaicu a mai spus că dacă va fi schimbat va vorbi cu echipa creată în 2010 şi va lua o decizie, sugerând că aceştia vor pleca cu el.

Aţi avut discuţii cu alte partide?

M-a sunat şi am avut demult o convorbire cu domnul preşedinte al PNL domnul Dian Popescu, care mi-a spus că domnul Dan Ilie Morega va veni la UNPR şi mi-a spus că dacă doresc şi dânşii doresc să devin membru al PNL.

Şi?

Mă gândesc, mă gândesc.

Vă vedeţi membru al PNL?

Păi cred că dacă voi lua o decizie vă voi comunica. Mi se pare un partid de perspectivă, atât la nivelul judeţului Gorj cât şi la nivel naţional.

Aţi mai avut şi alte oferte?

De la Partidul Conservator. Am o relaţie de respect cu domnul preşedinte, fostul senator cu două mandate domnul Petrescu.

Dar dacă veţi fi schimbat?

Nu-mi doresc să plec de la UNPR. Dacă voi fi schimbat voi analiza împreună cu colegii din teritoriu şi cu echipa pe care am format-o din 2010 ce vom face. 

Vizualizări: 153

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: