Vlaicu îşi trimite şeful de partid la Pescuit Oceanic

Şefii de la UNPR Gorj nu cer funcţii de la partenerii din PSD, aşa cum solicită conservatorii de la liberali. Prim-vicepreşedintele Marius Vlaicu explică faptul că sunt mulţumiţi că au rămas pe funcţii Romeo Chiriac la AJOFM şi Gheorghe Cocină la… Pescuit Oceanic. A vrut probabil că spună Oficiul Judeţean de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit Gorj, care este condus de preşedintele UNPR Gorj.

Prim-vicepreşedintele UNPR Gorj, Marius Vlaicu a precizat care sunt persoanele susţinute de UNPR, menţinute de PSD pe funcţii de conducere. „Există alianţa de centru-stânga, funcţionează şi la Gorj. Noi nu avem pretenţii, avem nişte resurse umane cu expertiză în anumite domenii de activitate, dar nu cerem funcţii. De fapt, avem membri UNPR care sunt în funcţii, care au fost susţinuţi şi de PSD, avem directorul de la Agenţia de Ocupare şi Formare în Muncă, Romeo Chiriac, domnul preşedinte Cocină este la Oficiul Judeţean de Dezvoltare Rurală şi Pescuit Oceanic (n.r. OJPDRP - Oficiul Judeţean de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit Gorj). Avem doamnele care au fost susţinute de UNPR şi în mandatul trecut la Casa Judeţeană de Pensii, doamna Talău şi doamna Negoiţă. Problema este ca la un serviciu public deconcentrat lucrurile să aibă eficienţă şi cetăţenii să fie mulţumiţi”, a declarat Marius Vlaicu.

Împărţeala funcţiilor, la latitudinea PSD

Conducerea UNPR Gorj mai spune că va propune persoane numai în cazul în care pesediştii le vor solicita acest lucru. „Mai avem oameni cu expertiză, dacă sunt solicitări din partea PSD putem face recomandări, vom prezenta CV-uri, oameni cu expertiză, care au lucrat, că până la urmă de asta e nevoie. Dacă se discută la nivel de alianţă de centru stânga o schimbare de director, în care putem fi şi noi de folos, cu drag recomandăm”, a precizat prim-vicepreşedintele UNPR Gorj, Marius Vlaicu.  

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: