Vranjkovic se întoarce

Fără a fi parte din tranzacţia cu Dinamo pentru reeşalonarea datoriei pentru care nu fusese programat meciul cu Universitatea Craiova, bosniacul Vojislav Vranjkovic va reveni să joace la Pandurii.  Dinamo le-a oferit celor de la Pandurii trei jucători dar numai unul dintre aceştia a prezentat interes pentru antrenorul Ionuţ Badea.

Alături de Vranjkovic, Dinamo cei de la Dinamo erau dispuşi să-i cedeze şi pe Todorovski şi Maksumici, jucători care însă nu au evoluat mai deloc  la Dinamo şi care n-au fost acceptaţi de antrenor. Blaze Todorovski şi Ajdin Maksumici au fost refuzaţi de Ionuţ Badea, care nu a considerat că are nevoie de ei la echipă. „Dinamo ne-a propus trei jucători. dar a trebuit să discutăm cu jucători, dar şi cu antrenorul nostru să vedem dacă are nevoie de aceşti jucători. Ne-am înţeles doar pentru transferul lui Vranjkovic, iar ceilalţi doi jucători nu vor veni pentru că antrenorul nostru nu a fost interesat de aceste transferuri”, a spus preşedintele Condescu care a fost prezent la discuţiile cu cei de la Dinamo.

În ceea ce priveşte jucătorii despre care s-a scris că vor pleca de la Pandurii la Dinamo, Cardoso, Chiricheş sau Voiculeţ, preşedintele Condescu a dat asigurări că vor rămâne: „De la Pandurii nu va pleca nici un jucător acum”.

În ceea ce-l priveşte pe mijlocaşul bosniac Vranjkovic, care se va prezenta în aceste zile la pregătire, acesta este la a doua colaborare cu Pandurii, el revenind practic la echipa la care a evoluat cu succes în perioada 2005 – 2006, de la începutul lui 2007 fiind transferat la Dinamo contra sumei de 250.000 de euro.

5 goluri a marcat Vranjkovic pentru Pandurii în 28 de meciuri

Vizualizări: 85

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: