Zeci de plângeri la poliţie

<!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0in; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:8.5in 11.0in; margin:1.0in 1.25in 1.0in 1.25in; mso-header-margin:.5in; mso-footer-margin:.5in; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} -->

 

Peste 30 de plangeri despre fraude electorale. Atatea se facusera pana la orele pranzului prin intermediul serviciului de urgenta 112. Oamenii legii au raspuns la fiecare din ele insa niciuna nu s-a confirmat oficial pana la aceasta ora.

Ziua turului 2 de scrutin în România a generat o nebunie totală. Nici Gorjul nu putea fi evitat de incidente care mai de care mai diverse, de la băuturi alcoolice în secţiile de votare până la turism electoral. Cel puţin asta au sesizat aproximativ 30 de persoane cu ajutorul numărului de urgenţă 112.  Cercetările efectuate nu au fost finalizate până acum în niciunul din cazuri.

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: