Administratora unei asociatii, condamnată la închisoare

Fostul administrator al unei asociaţii de proprietari din Târgu Jiu, Alina Pricop, a fost condamnată la 1 an şi 6 luni de închisoare cu suspendare după ce a sustras din gestiune aproape 150.000 de milioane de lei vechi.

Alina Pricop, fostă administrator la Asociaţia de Proprietari nr 184 din zona plopilor din Târgu Jiu, a fost acţionată în instanţă de actualul administrator de asociaţie, Ion Vlădulescu, fiind acuzată de fals în acte şi înşelăciune. Instanţa a decis că tânăra Alina Pricop a comis faptele de care este acuzată şi a condamnat-o. „Sentinţa a fost în 23 martie. Alina a primit condamnare 1 an pentru înşelăciune şi 6 luni pentru fals în acte”, a spus Ion Vlădulescu, actualul administrator al Asociaţiei. Mai mult, Alina Pricop este obligată de lege să plătească atât cheltuielile de judecată în valoare de 800 de lei cât şi cei aproape 15.000 de lei sustraşi din gestiune. „Dacă nu va înapoia banii însuşiţi ilegal va merge la închisoare, dar eu sper că nu se va ajunge până aici”, a spus Ion Vlădulescu, actualul administrator al Asociaţiei.

Locatarii de la Asociaţia 184 au rămas în nenumărate rânduri fără apă la robinete, anul trecut pentru că Alina Pricop nu a plătit distribuitorului de apa banii încasaţi de la ei. Sătuli să se trezească că nu au cu ce face mâncare sau că trebuie să meargă la cişmea pentru a lua apă de băut, oamenii s-au contorizat separat.

Vizualizări: 209

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: