Au degerat în birouri pentru că nu aveau benzină în drujbă

Situaţie incredibilă la Primăria Glogova! Angajații au degerat ieri de frig pentru că autoritățile nu au avut benzină pentru a-și alimenta drujba cu care să taie lemnele existente în curtea instituției. Autoritățile au apelat la un sătean care a venit cu drujba proprie să taie câteva lemne. Viceprimarul Gheorghe Milea a spus că pentru astfel de cheltuieli nu există bani prevăzuți în bugetul local.

Slariații Primăriei Glogova au tremurat ieri prin birouri pentru că nu aveau benzină pentru drujbă. Cum nu aveau niciun lemn tăiat pentru a face focul, oamenii au fost nevoiți să suporte frigul. Viceprimarul Gheorghe Milea a declarat că dacă zilele trecute mai aveau câte o așchie pe care să o bage în sobă pentru a dezmorți atmosfera, de data aceasta au stat în frig definitiv. ”Nu am avut posibilități să cumpărăm benzină la drujbe. Nu sunt bani la cheltuieli prevăzuți pentru așa ceva. Nu este vorba de foarte mulți bani, dar cinci-zece litri de benzină tot sunt necesari. Ne trebuie ulei, benzină”, spune viceprimarul. Nici până acum nu era foarte bine la primărie, dar se mai rugau de unul și de altul să mai taie lemne. După mai multe ore în care le-au înghețat mâinile pe pixuri, angajații au reușit să cheme un om din sat care le-a tăiat câteva lemne cu drujba proprie.

Viceprimarul Gheorghe Milea a declarat ca problema lemnelor a fost rezolvata pentru două zile pentru că au tăiat mai multe lemne. Acesta a menţionat că nu au niciun ban pentru astfel de cheltuieli. ”Am făcut rost de o drujbă și am tăiat niște lemne care cred că o să ne ajungă câteva zile. Îl așteptăm pe domnul primar, care este plecat în delegație la Craiova, pentru că dânsul este ordonatorul principal de credite”, mai spune Gheorghe Milea.

SURPRINDERE

La auzul acestei vești, primarul Gheorghe Șalapa, plecat în delegație la Craiova, a părut foarte surprins. Acesta a declarat că sunt lemne tăiate la primărie și pune totul pe seama politicii.

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: