Bacio se pregăteşte intens pentru ”Românii au talent”

Solistul Mihai Vulpe, cunoscut publicului ca Bacio, se pregătește intens pentru a participa la semifinala celui mai așteptat show de televiziune, ”Românii au talent”, ce va fi difuzat la începutul anului viitor la Pro TV.  Mihai Vulpe a încântat la preselecții juriul celui de-al doilea sezon al acestui show cu apariția și cu vocea sa. Solistul a fost copia la indigo a idolului său, Elvis Presley.

După ce a participat la mai multe emisiuni televizate unde a impresionat prin modul unic prin care îl imită pe Regele Rock'n – Rollului, solistul gorjean Mihai Vulpe a ajuns și la al doilea sezon al show-ului ”Românii au talent”, care se anunță spectaculos. ”După emisiunile de la Antena 1, Acces Direct și Plasa de stele, am primit un telefon de la producătorii emisiunii Românii au talent pentru a participa la acest show. Așa că în luna octombrie a acestui an am mers la preselecțiile care au avut loc la Constanța, unde am fost foarte apreciat de juriul format din Andra, Andi Moisescu și Mihai Petre. Am primit votul de încredere din partea juriului și am trecut în prima semifinală”, spune Mihai Vulpe. Pentru preselecții Mihai a fost îmbrăcat într-un costum negru și a purtat pantofi din piele de șarpe. ”Ultima dată i-am oferit Andrei eșarfa și am comunicat foarte bine cu publicul. Am interpretat piesa Can't help falling in love a lui Elvis, care a fost foarte apreciată”, spune solistul Mihai Vulpe.

Aprecieri din partea juriului și a fanilor

Pentru următoarea etapă, Mihai va intra într-un program special de pregătire, despre care nu poate să dezvăluie foarte multe lucruri. ”Pentru următoarea etapă, care va avea loc cel mai probabil în luna februarie a anului următor o să investesc în costume de anvergură. Pot să spun că cei din juriu sunt oameni deosebiți, naturali, iar acest show oferă o șansă celor care încă mai cred în vise”, afirmă Bacio. Datorită proiectului pe care l-a lansat în urmă cu o jumătate de an,  Michael Fox-Elvis la indigo, Mihai și-a făcut foarte mulți prieteni și fani în toată țara. ”Mă bucur că datorită acestui  proiect,  Michael Fox-Elvis la indigo, am fost chemat la foarte multe concerte din țară și din străinătate. Mă bucur de asemenea că datorită acestui fapt am cunoscut alți oameni și am participat la foarte multe spectacole în București”, menționează Mihai Vulpe.

 PROIECTE

Mihai Vulpe dorește ca pe mai departe să continue cele două proiecte, Bacio și Elvis în paralel. ”Mi-am făcut foarte multe relații și am susținut foarte multe spectacole în urma acestor proiecte”, mai menționează Mihai Vulpe.

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: