Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Blaturi politice la Roşia de Amaradia

Lupte politice la Rosia de Amaradia. Primarul, Liviu Cotojman, este banuit de blat politic cand cu Cristinel Faiter, consilier PSD si viitor candidat de la nu se stie ce partid, cand cu Cristinel Ciocan, actualul viceprimar. Cotojman a fost pe punctul de a-l schimba pe Ciocan din functia de viceprimar pentru incompetenta, insa acum se inteleg foarte bine, fapt care l-a dus pe Cristinel Faiter cu gandul la un blat intre cei doi la viitoarele alegeri. Pe de alta parte, Ciocan sustine ca cei doi au mai facut o data echipa la primarie, iar Cotojman este discipolul lui Faiter.

Primarul din Roșia de Amaradia a recunoscut în cadrul emisiunii Provocare la Adevăr că relația dintre el și vicele din localitate s-a schimbat brusc în bine. Consilierul PSD din localitate îi acuză pe cei doi că au căzut la o înțelegere de susținere reciprocă la viitoarele alegeri, pentru ca fiecare dintre ei să-și păstreze funcțiile, Cotojam primar și Ciocan vice. Asta în condițiile în care Cristinel Ciocan va fi candidatul USL la primăria Roșia de Amaradia și deocamdată așa este.

Surpriza vine din partea viceprimarului, Cristinel Ciocan, care la rându-i, îi acuză pe cei doi de troc politic. Și are  și de ce! La urechile șefilor săi de partid liberali au ajuns tot felul de bărfe, iar Ciocan bănuiește că Faiter și Cotojman sunt autorii. Cotojman nu este decât o creație a fostului primar Faiter.

Cristinel Faiter a anunțat la Provocare la Adevăr că va candida sigur, însă deocamdată nu știe de la ce partid deoarece primăria revine liberalilor după  împărțire, iar dacă vrea să candideze trebuie să plece de la PSD. Are mai multe oferte și nu se poate hotărî, susține consilierul de la Roșia.

Vizualizări: 120

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: