Braga îi prinde slăbiţi

Braga îi prinde pe panduri într-un moment nepotrivit. Trupa lui Pustai vine după două eşecuri la rând, l-a pierdut pe Nistor iar jucătorii de rezervă dezamăgesc crunt. Eventualele transferuri care sunt anunţate pentru săptămâna aceasta nu pot juca oricum în dubla cu portughezii.

Cu două zile înainte meciului tur cu Braga din play-off-ul Europa League, Pandurii nu arată bine. Eşecurile cu Ceahlăul şi Astra au scos la iveală problemele defensive ale echipei, dar şi ineficienţa atacului. Nistor a plecat la francezi iar Pustai e forţat să-l înlocuiască cu jucători care nu dau randament.

Nistor, de neînlocuit

Nistor şi-a încheiat „mandatul” la Pandurii în meciul cu Astra. Mijlocaşul a plecat în Franţa la Evian şi lasă o gaură mare în echipă. Omul vândut cu 800 de mii de euro a dus greul în Europa şi Liga 1 în acest start de sezon, alături de Eric, Nicoară sau Anton. Fără el pe teren, misiunea gorjenilor cu Braga va fi şi mai grea. Mai ales că cei care ar putea să-l înlocuiască au fost dezamăgiri crunte în aceste prime meciuri. Ciucur, dar mai ales Brata şi Buleică, nu s-au adaptat jocului echipei după revenirile de la Iaşi, Severin, respectiv Cluj. Cel mai probabil Ciucur, marcatorul golului ce a calificat Pandurii la Tel Aviv, va intra în locul lui Nistor joi la Cluj. „La ora asta e foarte greu în bandă. Avem Brata, avem Buleică, avem Ciucur, trei jucători care n-au dat randament și o satisfacție prea mare. Ne-am pus speranțe în Brata, Buleică și Ciucur pentru că pe ei i-am avut... Erau jucătorii noștri, i-am avut împrumutați, am tot sperat că vor veni cu dorință, cu ambiție, cu tinerețea lor, dar... Ciucur e, pe alocuri, aproape, dar ceilalți doi aproape deloc...”, a concluzionat amar Pustai.

Revine căpitanul !

Pandurii primesc şi o veste bună înaintea turului cu Braga. Căpitanul Paraskevas Christou s-a refăcut după o accidentare la muşchi şi ar putea intra din primul minut contra portughezilor. Christou a reluat antrenamentele cot la cot cu restul colegilor şi va face cel mai probabil cuplu cu Mamele în centrul defensivei. Momentan, fundaşul sosit vara trecută de la Chiajna nu poate fi scos din primul 11 după evoluţiile excelente de la meciul cu Oţelul încoace. Nicoară s-a antrenat şi el normal alături de colegi după comoţia suferită la partida cu Astra. Mijlocaşul venit de la CFR Cluj va intra cu siguranţă din primul minut cu Braga.

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: