Bucurescu: În USL nu sunt promovaţi oamenii care muncesc

Sorin Bucurescu, al doilea primar PSD, după Marian Rotaru, care vrea să candideze la parlamentare. Bucurescu este tranşant şi spune că va candida independent pentru că aceasta este singura variantă. Bucurescu mai spune că în PSD nu sunt promovaţi oamenii care muncesc. Mai mult, primarul din Slivileşti este interesat de Colegiul 4, unde primarul din Motru Dorin Hanu a propus-o pe directoarea spitalului din municipiu, Camelia Khraibani. Declaraţiile au fost făcute la Radio Infinit. Indiferent cine va candida din partea USL, contracandidat va fi actualul deputat PDL Severus Militaru.

Reporter: Candidaţi sau nu candidaţi la parlamentare?

Sorin Bucurescu: În proporţie de 80 la sută candidez.

Rep: Deci candidaţi? Pe colegiul 4?

S.B.: Pe colegiul 4 bineînţeles şi probabil surpriza o să fie că o să candidez independent, o altă surpriză că nu o să mai fiu la PSD-USL. Probabil că luna aceasta se va decide.

Rep: Demisionaţi din PSD?

S.B.: Asta e varianta, nu că vreau eu independent, dar pentru a candida asta e singura variantă. În USL sunt mai mulţi oameni pregătiţi, cu voturi mai multe...

Rep: Dumneavoastră nu aveţi voturi?

S.B.: Cu siguranţă nu vor fi promovaţi cei care aduc voturi şi cei care muncesc, dar asta e situaţia.. Important este ce fac eu, nu cine candidează de la USL.

Rep: Aveţi şanse?

S.B.: Eu am şanse mari, pentru că s-a văzut încă o dată că oamenii mă iubesc, oamenii au venit la vot să mă susţină pe mine. Vă spun că şi în celelalte localităţi care-mi sunt învecinate, Turcinei, Mătăsari, Bolboşi. O mare parte din oameni mă cunosc şi în Motru. Aş avea un număr mare de voturi. Mă bazez pe mine şi pe relaţia mea cu cetăţenii, nu neapărat pe sprijinul primarilor din aceste localităţi.

Vizualizări: 174

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: