Călinoiu: Porumbel nu e o pierdere

Președintele executiv al PSD, Ion Călinoiu, nu dă doi bani pe cel care nu demult era cel mai apropiat dintre prietenii săi. Acesta a declarat ieri că plecarea lui Gheorghe Porumbel din PSD nu este o pierdere, ci mai degrabă o curățire a partidului de uscăciuni. Declarația lui Călinoiu vine în urma deciziei lui Porumbel de a candida pentru primăria Novaci din partea UNPR.

Decizia lui Gheorghe Porumbel, directorul Ansamblului Profesionist ”Doina Gorjului”, de a părăsi PSD-ul și de a candida din partea UNPR la Novaci, pare să fi rupt o prietenie de ani de zile. Președintele executive al PSD Gorj, Ion Călinoiu, a declarat ieri că Porumbel nu este o pierdere pentru USL, din contră, plecarea sa este un câștig. ”Este treaba lui dacă pleacă din PSD, să fie sănătos. Nu este o pierdere pentru USL, ci mai degrabă, în felul acesta se mai curăță și USL-ul de membri care nu sunt demni de el”, a declarat Ion Călinoiu.

USL mizează tot pe Leuștean

Cert este că decizia lui Porumbel nu i-a făcut pe useliști să-și schimbe poziția în fel și chip. Merg tot pe mâna lui Dumitru Leuștean în alegerile din vară. ”A fost decizia alianței și nu ne vom schimba de pe o zi pe alta. Avem toată încrederea că vom câștiga primăria Novaci cu un candidat ca Dumitru Leuștean”, a precizat Ion Călinoiu.

Gheorghe Porumbel a declarat săptămâna trecută că este posibil să treacă la UNPR dacă se bucură de sprijin pentru o candidatură la primăria Novaci.  

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: