Campanie de ajutorare a nevoiaşilor din Rovinari

Asociaţia Pentru Rovinari, constituită de un grup de tineri din localitate, va demara începând de astăzi o campanie de ajutorare a nevoiaşilor. Timp de aproximativ o săptămână, tinerii vor strânge hăinuţe, rechizite şi alimente pentru a veni în sprijinul familiilor defavorizate din Rovinari.

„Campania noastră se numeşte „Împarte alături de noi” şi se va desfăşura în perioada 11-19 ianuarie. În acest interval vom primi donaţii, iar apoi le vom sorta pe categorii:  jucării, rechizite şcolare, hăinuţe. Am depistat câteva cazuri de familii cu probleme, vrem să ajutăm cât mai multe persoane, avem în atenţie atât copii cu vârste de 2-3 anişori, cât şi pensionari. Persoanele care se alătură campaniei noastre pot să-şi treacă şi numele pe pachetele donate sau pot doar să facă un gest frumos ajutând alte persoane. Aşteptăm alături de noi şi oameni de afaceri, oameni cu bani, care doresc să facă sponsorizări, să-şi ajute semenii”, a declarat unul dintre membrii fondatori ai Asociaţiei Pentru Rovinari.

Tinerii s-au mobilizat pe Facebook, iar iniţiativa lor a început să fie din ce în ce mai apreciată pe reţeaua de socializare. „Suntem la prima campanie de acest gen, pe reţeaua de socializare. Spre surprinderea noastră, am văzut că foarte mulţi oameni s-au mobilizat şi ne-au căutat. Încă dinainte de a da startul campaniei, diferite persoane ne-au adus hăinuţe, pături şi alimente”, spun tinerii.

Potrivit anunţului postat pe reţeaua de socializare, activitatea se desfăşoară în Rovinari, strada Păcii, nr. 1, lângă magazinul „La doi paşi”, între orele 16-18. 

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: