Cârciumaru, complice la blatul lui Pîrvulescu

Acţionarii politici de la Pandurii pică din amatorism în penibil, încercând să argumenteze faptul că se impunea revocarea lui Eugen Pîrvulescu de la conducerea clubului de fotbal şi suspendarea contractului său de muncă pe trei luni, cât ar dura anchetarea blatului făcut de acesta în meciul cu U Cluj. Speriaţi, probabil, după ce Pîrvulescu a anunţat că şi-a angajat casă de avocatură pentru prejudiciile de imagine suferite, Ciurel, Călinoiu şi Cârciumaru spun toată ziua în presă că ei nu cred că a fost blat, dar trebuia să dispună ancheta, pentru că apăruseră suspiciuni în presă. În realitate, câteva articole izolate, având drept sursă o persoană „de încredere” din cadrul clubului.

Ciurel pare cel mai specialist dintre toţi amatorii de la conducerea clubului Pandurii. A şi explicat la tv cum ar fi făcut Pîrvulescu blatul dacă l-ar fi făcut. Nu cu ajutorul jucătorilor ori antrenorului de la Pandurii, cum greşit au spus nespecialiştii din presă. Nu. Blatul ar fi putut consta în faptul că Pîrvulescu le-a spus prietenilor lui de la U Cluj ce jucător de la Pandurii rezistă mai puţine minute în teren, care are bătături în talpă, care fumează înainte de meci ori a petrecut ultimele nopţi în club. Şi taman pe partea aia au ştiut jucătorii de la U Cluj să atace.

Surse demne de încredere din cadrul clubului Pandurii, şi nu mă refer de această dată la Dorin Ioana (Doris Ioana pe facebook), susţin însă că şi primarul Cârciumaru a fost complice la blatul lui Pîrvulescu. În calitate de administrator al stadionului, acesta ar fi dispus ca gazonul să fie udat mai mult pe partea dreaptă, ceea ce i-ar fi luat prin surprindere pe jucătorii pandurilor. Şi cel care se ocupă de nocturnă a fost complice, pentru că a schimbat unghiul de la reflectoare, astfel ca lumina să îl orbească pe portarul nostru.

Acelaşi amator specialist Ciurel a mai zis o chestie. Că trei portari de la Pandurii costă cât toată echipa de baschet. Păi să-l bage pe Darby în poartă, dacă e mai ieftin decât Mingote. Lăsând gluma la o parte, cu certitudine Pandurii va costa mult mai puţin anul viitor în Liga a II-a, decât a costat până acum în Liga I. Nu mai contează că nici nu va produce nimic. Important este că vor fi costuri mai mici. Sau zero, dacă le-ar veni ideea genială să închidă clubul. Apoi să aplice reţeta asta cu costuri zero şi la CE Oltenia. Că şi aşa directorii de acolo ne costă mai mult decât echipa de baschet.

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: