Cârciumaru, petrecere cu 1.500 de târgujieni şi costuri enorme

Cheful pensionarilor organizat de Primăria Târgu Jiu în seara dinaintea începerii campaniei electorale costă de patru ori mai mult decât în anii precedenţi. Dacă până acum se alocau în jur de 50.000 RON pentru petrecerea organizată de Ziua Vârstnicilor, anul acesta municipalitatea a scos din bugetul local peste două sute de mii.

Primăria Târgu Jiu încearcă să acapareze voturile pensionarilor din Târgu Jiu cu un chef de zile mari. Aproximativ 1500 de vârstnici au fost aseară, începând cu orele 17.00, la o petrecere organizată de municipalitate la restaurantul de pe Insuliţă. Potrivit primarului Florin Cârciumaru, bugetul alocat pentru Ziua Vârstnicilor depăşeşte 200.000 RON. Edilul local a dat de înţeles că, prin alocarea unei sume mai mari de bani, s-au luat măsuri de precauţie pentru situaţia în care vor veni mai mulţi pensionari decât cei invitaţi. „Bugetul este de peste două miliarde lei vechi. De fiecare dată am avut plăcuta surpriză să ne trezim cu un număr şi mai mare de participanţi faţă de cel prevăzut în hotărârea de Consiliu şi de fiecare dată i-am primit, astfel primind în plus 50, primind în plus 100 peste numărul de invitaţi, am venit cu suplimentări pentru sumă”, a declarat Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu Jiu.

Pensionarii vor avea parte de un meniu ales, de muzică bună şi vor putea participa la un concurs de dans. „De fiecare dată la această sărbătoare pensionarii au participat într-un număr destul de mare, dar în acest an avem chiar foarte mulţi. Vor participa în jur de 1500 de pensionari, vom ocupa toate cele trei locaţii de pe Insuliţă. Vom căuta ca totul să fie bine organizat. În afară de un meniu destul de bogat, vom căuta ca cei care participă să aibă parte de momente plăcute. Avem un program de muzică populară şi un concurs de dans”, a mai precizat Florin Cârciumaru puţin înainte de marea petrecere.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: