Cârciumaru: Ponta a cerut sprijinul lui Condescu

Preşedintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a declarat, printre bâlbâieli, într-o emisiune la TV Sud că primul ministru Victor Ponta i-a cerut lui Marin Condescu sprijin în problema Roşia Montană.

Cert este că, în ziua vizitei lui Ponta, Federaţia Naţională Mine Energie condusă de Marin Condescu a remis un comunicat de presă prin care îşi arată susţinerea faţă de exploatarea de la Roşia Montană. „Probabil că în dialog cu domnul Condescu a solicitat sprijin pe linie sindicală. După câte am mai înţeles a discutat cu domnul Condescu această problemă. Din declaraţiile domnului Condescu s-a stabilit ca în viitor să se constituie o comisie cu specialişti din domeniu care să redeschidă activitatea de minerit din Roşia Montană“, a declarat Florin Cârciumaru.

Ieri, la Radio Infinit, Cârciumaru şi-a nuanţat declaraţia. „Nu ştiu dacă a cerut direct, dar din declaraţia lui Condescu am înţeles că domnul Ponta, după cele discutate cu liderul de sindicat, că ar fi bine să se constituie o comisie pentru Roşia Montană“, a spus Cârciumaru. Interesant este că Marin Condescu nu a făcut declaraţii publice cu privire la o astfel de solicitare pe care i-a făcut-o Ponta.

Comisia a fost constituită. Din ea fac parte din doi gorjeni, senatorii Dian Popescu şi Toni Greblă. Ieri, a fost luată decizia ca membrii acestei comisii să meargă pentru două zile la Roşia Montană.

Vizualizări: 161

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: