Cârţu le-a făcut jucătorilor cinste cu bere

Bucuria primei victorii din acest an a fost de scurtă durată, doar după meci şi duminică, pentru că de ieri Pandurii au revenit la pregătire. Sorin Cârţu le-a dat jucătorilor câte o bere din promoţia Timişoreana realizată pentru Cupa României, cu chipurile unor mari fotbalişti inscripţionate pe doze, printre aceştia fiind şi antrenorii pandurilor, Sorin Cârţu şi Silviu Lung.


„Era normal să se bucure, când iei trei puncte tot timpul de bucuri. Le-am dat câte o bere din promoţia Timişoreana care se face acum cu noi, acelea cu poze pe ele, a mea şi a lui Silviu”, a spus Cârţu care le-a permis jucătorilor să sărbătorească victoria în vestiar.

Jucătorii de la Pandurii au revenit de ieri la pregătire având programate două antrenamente. De la antrenamentele de ieri au lipsit Popete, învoit pentru e merge la cursurile de antrenori pe care le urmează la Bucureşti, dar şi Nalaţi, jucător care acuză o problemă medicală, o durere între coaste, din cauza unui genunchi primit de la un adversar la meciul cu FC Braşov. O veste bună este revenirea la antrenamente cu echipa a lui Păcurar, care s-a antrenat normal alături de colegi.

Cârţu nu va putea conta pe nici unul dintre cei doi la următorul meci de la Bistriţa pentru care a cooptat în lot deja o serie de tineri jucători de la echipa a doua. Popete este suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene, jucătorul fiind şi învoit la antrenamentele de ieri pentru a susţine examene la Şcoala de Antrenori unde s-a înscris încă de anul trecut. Nalaţi urmează să ia o pauză de câteva zile pentru a se reface,în urma radiografiei efectuate ieri constatându-se că nu e vorba de nici o leziune osoasă ci doar musculară. Aseară mijlocaşul a încercat să efectueze alergări uşoare separat de echipă dar fără succes, el oprindu-se după două ture de teren. „Nu pot încă să fac antrenamente deşi credeam că de mâine voi putea intra uşor. Mă doare mai ales la efort aşa că va mai trebui să iau câteva zile de pauză, nu ştiu câte, medicul va decide”, a spus aseară Nalaţi care a întrerupt antrenamentul.


Vizualizări: 101

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: