Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cazul Igeanu, redeschis la Parchetul Gorj!

Achitarea definitivă a lui Constantin Mihail Igeanu în dosarul crimei de la Roșia de Amaradia pentru care acesta a și fost arestat preventiv vreo nouă luni a dus acum la redeschiderea cazului de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, aceiași care au efectuat și în trecut ancheta.

În vizorul anchetatorilor a intrat acum bătrânul care în 2010, la momentul comiterii crimei, declara răspicat că el a comis crima, procurorul Emil Moța susținând atunci că nu avea probe care să îl incrimineze pe acesta. La acea vreme, Gheorghe Albeanu și trei nepoți ai săi, printre care și Igeanu, erau arestați preventiv pentru 24 de ore, fiind suspectați de uciderea unui localnic, ulterior doar Igeanu rămânând vreo nouă luni în spatele gratiilor, timp în care a și fost trimis în judecată.

După achitarea definitivă decisă de Înalta Curte de Casație și Justiție, dosarul a fost redeschis, iar acum, procurorii au dispus începerea urmăririi penale față de Albeanu și doi nepoți ai săi, decizia acestora fiind confirmată și printr-un verdict al Tribunalului Gorj. „Admite cererea Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. Constată legalitatea şi temeinicia ordonanţei nr. 337/II/2/14.02.2014 emisă de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj şi confirmă redeschiderea urmăririi penale faţă de inculpaţii Albeanu Gheorghe, Ciobanu Claudiu – Mădălin şi Grecu Petre sub aspectul infracţiunii prev. de art. 188 – 189 C.pen.”, se arată în decizia definitivă a instanței gorjene. Dacă vor urma noi rețineri sau arestări în acest caz vom vedea în următoarele zile, deocamdată fiind demn de reamintit că Igeanu s-a adresat instanțelor cu plângere prin care solicită daune importante pentru perioada petrecută în pușcărie pe nedrept, timp în care criminalul sau criminalii au fost liberi.

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: