Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

CEO angajează 28 de lăcătuși mecanici

Complexul Energetic Oltenia va angaja peste câteva luni câteva zeci de persoane. Nu direct, ci prin intermediul unor contracte de ucenicie semnate cu Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Gorj.

“Încercăm cu AJOFM, și probabil în luna iunie-iulie proiectul va fi gata pentru implementare, să încheiem contract cu 28 de tineri pentru ucenicie în meseria de lăcătuș”, a spus Sorin Olaru, șef Resurse Umane în Complexul Energetic Oltenia.

Acesta a mai spus într-o emisiune de ce sunt doar 28, deficitul de personal în companie fiind mult mai mare. “Sunt doar 28 pentru că AJOFM a prevăzut fonduri în acest an pentru maxim 50 de ucenici, din care mai mult de jumătate vor lucra la Complexul Energetic Oltenia”, a spus Olaru la Accent TV. (A.A.)

Vizualizări: 5,027

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: