Cinematograful Victoria, modernizat cu 250 de mii de euro

Cinematograful Victoria va fi reamenajat cu 250 de mii de euro. Mai mult, din martie 2012 acesta se va numi Cinematograful Sergiu Nicolaescu. Mai mult, celebrul actor şi regizor va primi şi titlul de cetăţean de onoare al municipiului Târgu Jiu.

Acest lucru va fi posibil cu sprijinul Regiei Autonome de Distribuţie şi Exploatarea a Filmelor ‘România Film’. Directorul Regiei Autonome de Distribuţie şi Exploatarea a Filmelor ‘România Film’, Marius Iuraşcu, a precizat că reamenajarea Cinematografului Victoria va fi radicală. „Până în martie va fi gata. Va fi proiecte 3D, digital, vom aduce scaune noi, aer condiţionat. Spaţiul va arăta altfel“, a spus  Marius Iuraşcu.

Printre cei care s-au implicat în acest proiect se află şi senatorul PSD, Toni Mihail Greblă. „Cinematograful se va numi Sergiu Nicolaescu. La inaugurare va fi şi dânsul prezent“, a spus Toni Greblă. Primarul Florin Cârciumaru a precizat că pe regizorul Sergiu Nicolaescu îl aşteaptă o surpriză la Târgu Jiu, în sensul că îi va fi oferit titlul de cetăţean de onoare al municipiului.

Directorul Regiei Autonome de Distribuţie şi Exploatarea a Filmelor ‘România Film’, Marius Iuraşcu, a mai precizat că anumite categorii de persoane vor putea vedea filmele gratuit. Este vorba despre copiii până în 14 ani, pensionarii şi persoanele cu handicap. Valoarea totală a investiţiei va fi de aproximativ 250 de mii de euro, iar cinematograful va beneficia de aparatură de ultimă generaţie.

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: