Comună cu stadion, caută echipă de fotbal

Face prima dată stadionul, iar apoi înființează o echipă de fotbal în comună. Este decizia pe care a luat-o primarul comunei Urdari, Mihai Calotă, care demarează lucrările la un stadion în comună. Edilul face această investiție pentru tinerii din comună pasionați de sport, însă pe viitor are în plan și înființarea unei echipe de fotbal.

În perioada următoare vor începe lucrările la un stadion în comuna Urdari, pentru tinerii pasionați de sport. Investiția va fi realizată cu bani de la bugetul local, deși localitatea nu are echipă de fotbal, însă primarul promite că o va înființa pe viitor. „Urmează să demarăm lucrările la un stadion de fotbal care va costa aproximativ un miliard o sută de milioane de lei vechi. Banii vor fi de la bugetul local.  Aici pot juca fotbal tinerii din comună, iar pe viitor o să înființăm și o echipă de fotbal. Nu facem echipa acum, pentru că nu avem bani să o susținem”, a declarat primarul.

Termină drumurile şi dă bani la sport

Mihai Calotă susține că face investițiile treptat, cu bani din bugetul local. Edilul va înființa echipa de fotbal după ce va avea toate drumurile din comună asfaltate. „Avem să reabilităm drumuri comunale pe o lungime de 600 de metri liniari. Lucrările vor începe în zilele următoare și vor fi finanțate cu bani de la bugetul local și de la Guvern. Valoarea totală a investiției va fi de 7 de miliarde de lei cu TVA, pe două ulițe care sunt greu accesibile. După ce reabilităm drumurile o să facem și echipa, pentru că nu putem lăsa cetățenii să meargă prin nămol cu cizme și să cheltuim bani cu echipa de fotbal”, a precizat primarul.

Pentru anul acesta primarul din comuna Urdari a prevăzut 3 miliarde de lei vechi din bugetul local pentru extinderea rețelei electrice la aproximativ 20 de locuințe nou construite pe raza comunei.

Vizualizări: 169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: