Conducerea Medserv Min are în plan noi investiții la Săcelu

Stațiunea Săcelu trebuie să facă parte din circuitul stațiunilor balneo-climaterice din România. Pentru acest lucru ar mai fi nevoie de investiții în stațiune, care cel mai probabil vor începe anul viitor. Dacă în 2013 s-au amenajat bazinele și plaja, pentru 2014, conducerea Medserv Min are în plan modernizarea Bazei de tratament, reabilitarea hotelului și punerea în funcțiune a cantinei. Aceste investiții se vor realiza dacă și 2014 va fi la fel de bun ca 2013 și nu se vor mai înregistra pierderi ca până acum.

Anul 2013 a fost unul bun pentru Stațiunea Săcelu. Veniturile realizate după modernizările care s-au făcut pe plajă și la bazine permit conducerii MedservMin să continue investițiile la Săcelu. „Deocamdată facem calcule să vedem care este profitul de la Săcelu și începând cu anul viitor trebuie să ne apucăm de modernizări la baza de tratament, la hotel, la cantină. Avem mai multe de făcut și sper ca anul viitor să fie mai bun sau măcar la fel ca 2013. La baza de tratament trebuie să dăm drumul la piscina din interior, să modernizăm băile galvanice, să modernizăm interioarele, să facem câteva încăperi pentru a se putea schimba persoanele care vin la tratament. Trebui să modernizăm cel puțin o scară de hotel, pentru că acum este de o stea și trebuie să-l facem de 2 sau trei stele. Trebui să modernizăm în primul rând cantina pentru că acum este nefolosită și noi plătim chirie la o persoană din zonă, în timp ce baza de tratament are cantină”, a declarat Valentin Mogoe, director MedservMin.

Săcelu, în circuitul stațiunilor balneo din țară

Odată realizate toate investițiile programate la Săcelu, stațiunea are mare șanse să fie inclusă în circuitul național al stațiunilor balneo-climaterice. Mai mult decât atât, se dorește încheierea unui contract cu Casa de Pensii prin care cei care au nevoie de tratament la Săcelu să poate face acest lucru și în timpul iernii. „Trebuie să facem un contract cu Casa de Pensii, să avem oameni și în timpul iernii, nu numai vara. În condițiile în care reușim să modernizăm baza de tratament, hotelul și să avem o cantină funcțională la standarde, am putea face din Săcelu o stațiune balneo-climaterică și să o introducem în circuitul național. O să ne coste bani mulți, dar dacă nu avem pierderi anuale așa cum am avut anul trecut 2 miliarde, încet-încet ne putem dezvolta”, a mai precizat Valentin Mogoe.

Vizualizări: 176

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: