CSM Târgu Jiu, cheltuieli uriaşe pentru testarea sportivilor

Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu a cheltuit sume mari de bani pentru efectuarea testelor PCR pentru sportivii care au participat la competiții. Sumele uriaşe se vor mai reduce acum, odată cu aprobarea testelor rapide pentru a fi folosite în sport.  

Directorul CSM Târgu Jiu Robert Bălăeț ar fi dorit să găsească înţelegere la laboratoarele medicale unde se efectuează teste Covid pentru a beneficia de reduceri de preţ. Pentru că a avut un număr mare de sportivi ai clubului de testat şi de foarte multe ori, înaintea fiecărui turneu. Bălăeţ spune, în glumă, că aceste laboratoare ar trebui să fie sponsori ai cluburilor la câţi bani au încasat. „Era o glumă care circula pe holurile federațiilor că aceste laboratoare ar trebui să devină sponsorii echipelor, la ce sume au încasat doar de la sport. S-au făcut teste pentru sute de sportivi, pentru că nu poți lua bucuria mai ales a copiilor care sunt legitimați la echipele noastre și care participă la competiții. Au fost multe cluburi care s-au spălat pe mâini și nu au înscris echipele de copii și juniori în campionate. CSM Târgu Jiu a înscris tot ce s-a putut. Toți copiii care sunt la noi sunt înscriși în competiții pentru că trebuie să aibă bucuria de a juca.  La unele cluburi nu mai există echipele de copii și juniori. Ne este foarte greu. Nu ne-am plâns și am mers mai departe cu ce bani am avut. Am încercat să-i dirijăm bine și ca nimeni să nu aibă suferit“, a spus Bălăeţ la Gorj Tv.

Clubul CSM mai are, pe lângă echipele de seniori, handbal fete şi baschet băieţi, numeroase echipe de juniori, handbal şi baschet, care au avut foarte multe turnee în acest an, şi s-a ajuns astfel la efectuarea a sute de teste. Clubul a preferat să facă un efort financiar și să înscrie toate echipele de copii și juniori la toate competițiile la care acestea puteau participa.  

Vizualizări: 175

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: