Răscol caută înlocuitori pentru Dragu, Cioiu şi Paraschiv

Team managerul echipei ACS Viitorul Târgu Jiu, Gabriel Răscol, nu ştie sigur dacă jucătorii de bază ai echipei vor pleca din vară dar spune că deja le caută înlocuitori. Dragu, Cioiu şi Paraschiv sunt jucătorii care nu au semnat prelungiri de contracte cu clubul şi, conform presei centrale vor pleca din vară la echipe din Liga 1.

Gabriel Răscol, noul team manager al echipei ACS Viitorul Târgu Jiu a preluat practic funcţia cu puţin timp înainte de plecarea lui Flavius Stoican, presa centrală precizând că a fost chiar motivul pentru care antrenorul mehedinţean a plecat. Acesta a explicat că la echipă sunt mai mulţi jucători care vor să plece şi alţii la final de contract, dintre aceştia unii fiind păstraţi dar şi alţii cu care nu se va mai prelungi: „Sunt câţiva jucători care vor să plece, Coiu, Dragu, Paraschiv, Oros, Buia, Bădăuţă, Chiorean şi mai sunt jucători la final de contract dar se discută cu majoritatea dintre ei. Am început discuţiile cu jucătorii care sunt la final de contract şi încercăm să ajungem la un numitor comun pentru că unii dintre ei ne interesează şi vrem să continue la echipă”.

În ceea ce priveşte situaţia jucătorilor curtaţi de echipe din Liga 1, Dragu, Cioiu şi Paraschiv, conducătorul echipei ACS Viitorul spune că nu se ştie sigur dacă vor pleca. „Dragu, Cioiu şi Paraschiv sunt jucători interesanţi, nu ştim absolut nimic dacă au semnat cu echipe de Liga 1. Au, fiecare dintre ei impresari, majoritatea discută cu impresarii, şi nouă prea puţin ne spun din aceste lucruri. Ei ştiu şi poate nu sunt finalizate discuţiile cu echipele cu care se vorbeşte”, a precizat Răscol marţi seară la Radio Infinit unde a precizat că deja se caută înlocuitori pentru cei trei: „Încercăm acum să aducem jucători pe posturile cheie, fundaş central, mijlocaş central şi atacant care sunt porturi importante şi echipa va suferi prin plecările enumeraţi mai devreme”.

Despre jucătorul Andrei Dragu, presa din Moldova a scris că a ajuns la un acord cu FC Botoșani, chiar finanțatorul Valeriu Iftime confirmând acest lucru. Daniel Paraschiv este un alt jucător căruia îi expiră contractul în vară și care nu mai vrea să continue cu ACS Viitorul Târgu Jiu, el precizând deja acest lucri şi fiind creditat de presă cu un contract semnat cu UTA.

Vizualizări: 1,444

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: